Flavin7 termékek header

Egy emberközpontú vállalat

Slimbios Kft.

A kép nem jelent meg...

A Slimbios Kft. értékesítési rendszere egy bensőségesebb, a bizalmon, a személyes kapcsolatokon valamint a termékek nagyszerű hatásain alapuló módszerre épít. Napjainkban a vásárlók igénye egyre inkább fokozódik ez iránt a kényelmes, valamint minden információs igényüket kielégítõ vásárlási lehetőség iránt, ami kiküszöböli a hagyományos kereskedelem hátrányait, és további előnyökkel szolgál.

Filozófiánk sok életre szóló barátságot eredményezett olyan emberek között, akik máskülönben talán egész életükben nem is találkoztak volna. Sok üzlettársunk nagyszerû hozzáállása, kemény, kitartó és céltudatos munkája függetlenséget és pénzügyi szabadságot biztosít számukra.

Termékeinket olyan emberek fogyasztják és használják, akik :

* Fogékonyak az újra és részben vagy egészben saját kezébe akarják venni egészségük alakítását.
* Akiknek fontos, hogy az a termék, amelynek bizalmat adtak kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazzon.
* Akiknek fontos, hogy a terméket egyszerûen lehessen használni, jó íze és kellemes illata legyen.
* Akiknek fontos, hogy az eredmények hamar jelentkezzenek és az az ok is megszûnhessen, ami a problémát okozta.
* Valamint azok, akiknek fontos, hogy a gyártási hátterét egy megbízható cég biztosítsa, amely folyamatosan ellenõrzi a minõséget és folyamatosan fejleszti a termékeit.

A forgalmazók maguk is kipróbálták a termékeket, és meggyõzõdtek azok kiváló tulajdonságairól. Folyamatosan képezik magukat, hogy minél tartalmasabb szolgáltatást tudjanak adni vásárlóiknak. Felelõsséget érezve és vállalva a környezetükben élõk egészségéért, otthonukban megismertetik õket a termékekkel, valamint azokkal az elõnyökkel, amit a termékek hordoznak. A forgalmazók mindent megtesznek, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a termékkel, folyamatosan tartják a kapcsolatot a fogyasztókkal.

A Slimbios Kft. emberközpontú vállalkozásként négy értéket tart szem elõtt:

* Egészség
* Segítség
* Siker
* Jólét

Ennek érdekében mindent megtesz azért, hogy az értékesítõ hálózat tagjai elégedettek legyenek, melynek eredményeképpen a cégbe, a termékekbe, a szponzorokba, valamint saját vállalkozásukba vetett hitük és lelkesedésük lesz a fejlõdés záloga. Közösségünk jelmondata : „Szeretnénk, ha úgy tartoznánk egymáshoz, mint egy nagy család tagjai."

E gondolatok jegyében kívánunk Önnek jó egészséget, sok elégedett és hálás vásárlót, valamint lelkes és tettrekész üzlettársakat!

 

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres