Flavin7 termékek header

Cyto Flavin 7+ kapszula 90db

Cikkszám: 72

Fogyasztói ár: 8500 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású daganatellenes komplexe.

Cyto FLAVIN7+ kapszula
Növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású daganatellenes komplexe.
A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelozésére.
A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.
A kapszula flavonoid tartalma a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma.
A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötodnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.)
A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
Mit kell tudni az Enzimekről?
Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozzák (katalizálják) - Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben. - Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek részt. - Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell. - Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni -
A legkitűnőbb enzimforrásunk a növényi csírák. A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására, óriási energiával tor elo az új élet. A magok egy növény felneveléséhez szükséges hatalmas mennyiségu ENZIMET tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább felszaporodik! Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendo enzim a szervezetünkben!
A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek.
A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van az egészséghez.
Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al no. A biocsírák 25%-al több energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hízlalnak. Broccoli csíra Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a vastagbél- és a gyomorrák legyőzésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a prosztata-, végbél-, nyelőcső-, tüdo- valamint hólyagrák legyőzésében is. Búza csíra már az ókori Egyiptomban is használták valamint a népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő és daganatellenes hatását. Lucerna csíra Növényi ösztrogén tartalma segíthet a mellrák megelozésében, vastagbélgyulladásban szenvedok gyógytápláléka.
Ajánlott napi adag: 2 x 2 kapszula, szükség esetén 3 x 2-3 kapszula
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres