Flavin7 termékek header

Flavin7 7x100ml

Cikkszám: 2404

Fogyasztói ár: 11000 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

ÚJ GENERÁCIÓS FLAVIN7 JUBILEUMI KISZERELÉSBEN! A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással

ÚJ GENERÁCIÓS FLAVIN7 JUBILEUMI KISZERELÉSBEN!

A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással

MIK AZOK A FLAVONOIDOK?

A flavonoidok elnevevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek, és főként gyümölcsök iletve zöldségek héjában, magjában találhatók meg.A flavonoidok a növények saját védelmük érdekében termelik.

MIÓTA ISMERJÜK A FLAVONOIDOKAT?

1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid(rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképesség), ezért Először a rutin P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány közel 10000 flavonoidot izolált.A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. Számtalan flavonoidnak állapították meg és publikálták génszintű daganatellenes hatását.A vörösszölő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától!

MIT JELENT, HOGY ANTIOXIDÁNS HATÁS, ÉS MIK AZOK A SZABADGYÖKÖK?

Egy anyag antioxidáns tulajdonsága a szabadgyököket megkötő, semlegesítő képességét jelenti!A szabadgyökök rendkívül instabil és "agresszív" molekulák, amelyek oxidálni próbálják a sejteket.Ha túlzott mértékben vannak jelen a szervezetünkben, létfontosságú biologiai molekulákat-legrosszabb esetben a DNS-t károsíthatnak.Ezt nevezzük oxidatív stressznek.

ORP ÉRTÉK:

Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat.A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP-400 mV értékkel bír.-

Tárolás: 10-20 C- Felbontás után hütőben tárolandó- Kisgyermekektől elzárva tartandó!- Fogyasztás előtt felrázandó!-

Felhasználási javaslat: az üveg tartalmát felbontás után 5 nap alatt fogyassza el!

Figyelmeztetés az egészségre vonatkozó állításokról:A Flavin7 ital 30X50ml az egészség megőrzését támogató étrendkiegészítő. Nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát.A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkoznak. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként. Nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére.Egészségügyi problémájával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres