Flavin7 termékek header

Flavin77 Cyto 500ml

Cikkszám: 2030

Ár: 19900 Ft
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_
65 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Korszerű nanotechnológiával készült új Flavin77! A világ legszélesebb spektrumú Flavonoid készítménye! Egymilliószorosára növelt felületi aktivitás! A több ezer éves tradicionális gyógyászat növényei és a XXI. Század nanotechnológiája tökéletes ötvözet

Egyedi védett recept alapján a FLAVIN 7 fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns.

A flavonoidok hatása segítséget nyújthat daganatos betegeknek a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére. 

A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként  kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kisérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrölni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivvitását egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradicionális kiszerelésnél megszokott csokoládé íz helyett egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad.


Összetevők: Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány, lucernacsíra szárítmány, EGCG, Apigenin, Sylimarin, valamint Resveratrol.

Gyümölcsök: alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.


Virágok: akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice.


Magvak: angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.


Gyógyfüvek: apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.


Fűszerek: bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander, oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea.


Gyökerek: cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.


Levelek: borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.

Rezveratrol: csökkenti a vérlemezkék összetapadását és így a tombózis kockázatát, gátolja a rákkeltő anyagok hatását, valamint a daganatok kialakulását, fejlődését, illetve csökkenti a kezelések kellemetlen mellékhatásait.

Búzacsíra: a népgyógyászat jól ismeri roboráló, erősítő, méregtelenítő hatásait. Tisztítja a májat, erősíti az idegrendszert, gátolja a rákos sejtek életben maradását.

Brokkolicsíra: Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák kialakulását és növekedését. Leghatásosabb növényként említik a nyelőcső,-gyomor,-vastagbél,-végbélrák leküzdésében.kiemelkedően fontos szerepe lehet a tüdő,-prosztata-valamint a hólyagrák legyőzésében is.

Lucernacsíra: A lucerna rendkívül hasznos szív- és érrendszeri betegségek esetében.Növényi hormonjai hasonlatosak az ösztrogénhez, ezzel a mellrák megelőzésében is hatásos. Vastagbél gyulladással küszködőknek kifejezetten ajánlják.


Javasolt fogyasztás: 10 ml/nap max. 20 ml/naponta.
polifenol/flavonoid tartalom: 60 000 mg/l

Flavonoidok/ polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-, növény-, gyógynövény kivonata.

Tárolás: 10-20 oC között, felbontás után csak hűtőben, kérjük ne egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet.
Kisgyermekektől elzárva tartandó.

 

A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszünt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek kezdik újra felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.

 

 

Mit kell tudni a Flavonoidokról?

A flavonoidok, illetve bioflavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek, és amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában találhatók meg. Neves tudósok igazolták- például a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert- már 1936-ban, hogy ezeknek a növényeknek alapvető fontosságú szerepük van, s az emberi szervezetben vitaminszerű hatást fejtenek ki. A növények a saját immunvédelmükhöz termelik a flavonoidokat, amik védik a növényt a kártevőkkel, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben.Védelmet biztosítanak továbbá a szabadgyökök ellen, segítik a növekedést szabályozó enzimek termelését, és a növények pigmentjeiként kiszűrik a nap káros sugárzását.Szerepet játszanak a növény ízének és színének kialakításában. A  tudományos vizsgálatok jelentős számban szólnak a flavonoidok daganatellenes hatásáról, szív- és az érrendszer egészségének védelméről, az immunrendszer erősítéséről. Lassítják a sejtek öregedésének folyamatát. Szabályozzák az LDL („rossz” koleszterin) és a vérzsír (serum triglycerid) szintet. Gyulladáscsökkentők, a diabetes mellitus (cukorbetegség) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális, antiallergén hatással is rendelkeznek. Ezen hatóanyagok fogyasztásával csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését. A gyümölcsök és zöldségek fogyasztása magas antioxidáns tartalmuk miatt kiemelkedő fontossággal bírnak a megelőzés szempontjából.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres