Flavin7 termékek header

Olimpiq SXC Jubileum 200% 60db - 60db

Cikkszám: 2306

Ár: 22600 Ft
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_
73 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

REGENERÁLJUK ÉS FIATALÍTSUK SZERVEINKET ŐSSEJTEK SEGÍTSÉGÉVEL! Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival!

REGENERÁLJUK ÉS FIATALÍTSUK SZERVEINKET ŐSSEJTEK SEGÍTSÉGÉVEL!

Növeljük az őssejtjeink vitalitását a tudomány új hatóanyagaival!

DR: Delayed Release kapszulában.

A késleltetett oldódású kapszulahéjak a gyomor savas pH-ján átjutva a vékonybélben oldódnak. Ezáltal érhető el az anyagok legmagasabb fokú felszívódása.

 

Az elmúlt 10 évben sikerült olyan készítményt fejlesztenünk, amely képes a csontvelőben lévő felnőtt őssejteket mobilizálni.

Elértük hogy szervezetünk természetes úton több őssejtet termeljen, ezáltal saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

Ezek a kutatási eredmények rengeteg emberen segítettek, olyanokon is, akikről a hagyományos orvoslás már lemondott.

 

Tény, hogy minél több multipotens őssejt kering a perifériás érhálózatunkban, annál jobb az egészségi állapotunk, mivel a csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes"megújulási" rendszerét.

A tudósok megállapítása szerint harmincöt éves kor felett azért gyógyulunk egyre lassabban és nehézkesebben, mert szervezetünkben az őssejtek már nem képződnek olyan mértékben, mint fiatalabb korban.

 

 

A keringő őssejtek száma azonban növelhető!

 

 

A keringő őssejtek hatékonyságát és szövetfiatalító képességét olyan természetes anyagok is képesek befolyásolni, melyek a sejtek energia-háztartását optimalizálják (NADH) és a kromoszómáink védelmét biztosítják(Astragalus membranaceus.)

A készítmény egyik legfontosabb specialitása, hogy emelt NADH tartalommal bír.

A szervezetünkben lévő NADH molekulák mennyisége határozza meg azt, hogy mennyi erőnk van, mennyire vagyunk fáradékonyak, milyen a koncentrációs kapacitásunk.

Ha a testben hiányzik a NADH, az olyan, mintha egy autóból kifogyna a benzin"

 

 

Összetétele:

 

SXC:

Elősegíti a csontvelőkben az őssejtek képződését és mobilizálást. Ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabb és alaposabb szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára.

Mi az őssejt?
Korlátlan számú osztódásra, önmegújulásra képes, nem specializálódott sejtek, amelyek aszimmetrikus osztódás révén önmagukhoz hasonló sejteket képeznek, és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoznak.  Legfontosabb tulajdonságuk, hogy bármilyen szöveti sejtté képesek átalakulni, ezért általános regeneráló sejteknek is nevezhetjük őket. Ha egy szerv nem működik optimálisan vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt és küldi az őssejteket. Az őssejt kilép a csontvelőből, bekerül a véráramba, majd egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.
Az őssejtszám csökkenése pontos élettani mutatója a regenerálódás hiányának, az öregedésnek. A keringő őssejtszám fizikai aktivitása egyes élelmiszerek elfogyasztásával is emelhető. Ennek egyszerű és kényelmes módja az Olimpiq SXC készítmény fogyasztása, amelyet a Pécsi Orvostudományi Egyetemen fejlesztettek ki és akár 200%-kal képes emelni a kutatások alapján a perifériás vér őssejtszintjét.

 

NADH: (Koenzim-1/ Q1)

A sejtek"üzemanyagának" nevezett ATP szintetizálásában játszik kulcsszerepet, úgy hogy a NADH metabólizmusa során három ATP molekula keletkezik. Az ATP mennyisége adja az erőt az összes emberi sejtünknek! A fizikai erőnk, a gondolkodásunk, az emésztésünk, a külvilág érzékelése, egyszóval minden ami vagyunk azt biológiai értelemben a sejtjeinkben termelődő ATP molekuláknak köszönhetjük.

A NADH a nikotinamid-adenin-dinukleotid megnevezéssel jelölt biológiai anyag rövidítése. Koenzim-1 (Q1) néven is ismerik. A NADH a szervezetben megtalálható legpotenciálisabb antioxidáns. A NADH minden élő növényi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. Az állati sejtek több NADH-t termelnek, mivel nagyobb az energiaszükségletük is. A legnagyobb NADH tartalom azokban a sejtekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. Minél több NADH áll a sejtek rendelkezésére, annál több energiát tudnak termelni. Az emberi szervezetben több mint 1000 anyagcsere-reakciót szabályoz a NADH. Ha hiány van a NADH-ból, akkor testi vagy a szellemi fáradtság érezhetővé válik.

 

ASTRAGALUS:

A kromoszómák stabilitásáért (egyben a sejtek élettartamáért) felelős Telomer-régiók védelmét biztosítja a természetes (Astragalus membranaceus) telomeráz aktivitás növelésével. A hagyományos kínai orvoslásban több mint kétezer éve alkalmazott gyógynövény.

-Immunerősítő

-Antioxidáns hatású

-Aktiválja a telomeráz enzimet

 

Eredményeként a testünk által szabályozott sejtosztódások száma növelhető, ami az öregedés lassulását vonhatja maga után.

 

Telomer: A telomer a kromoszómát alkotó DNS végén levő többszörösen ismétlődő részekből álló szakasz. Minden sejtosztódáskor, amikor létrejön a kromoszóma másolata, a telomer egy része nem másolódik le, így a telomerek minden egyes osztódásnál rövidebbek lesznek. Amikor a telomer hossza kritikus méretűre csökken, a sejt elpusztul. Ebből következik, hogy minél hosszabb a telomer, a sejt annál több osztódásra képes, illetve minél rövidebb a telomer, a sejt annál kevesebb osztódásra képes.

 

Telomeráz: A telomeráz enzim a sejtosztódáskor megrövidített telomer szakaszt hosszabbítja meg, ezáltal a lehetséges osztódások számát növeli. Az a gén, ami a telomeráz enzim termeléséért felel, ott van a testet alkotó sejtek DNS-ében inaktív állapotban.

 

FLAVONOIDOK:

Védik a sejteket a szabad gyökök romboló hatásától. Védelmet nyújtanak az őssejteknek, hogy károsodás nélkül jussanak el a regenerálandó területre. A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, zöldségek héjában, magjában találhatók meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.

 

 

Összetétel: ˝A” kapszula:

77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek, levelek, Radix Astragali, Astragalus membranaceus (Fisch). Bunkge Astragalus Linn gyökér kivonat.

 

Gyümölcsök: alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.


Virágok: akácvirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág,kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice.

 

Magvak: ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.


Gyógyfüvek: apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvosi pemetefű, szagosmügefű.


Fűszerek: bazsalikom levél,  fahéj kéreg, kakukkfű, koriander mag,  oregano levél,  rozmaring levél,  szegfűszeg virágbimbó, zöld tea.


Gyökerek: cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.


Levelek: borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.

Hatóanyag napi adagban: 1 kapszula     2 kapszula    3 kapszula

Astragalus gyökér                             200mg           400 mg        600 mg

-ebből Astragalosidok           1mg               2mg              3 mg

 

 

Összetétel: „B” kapszula

Kendermag szárított őrlemény, L-karnitin, Ganoderma szárított őrleménye, kukorica bajusz szárított őrleménye, koenzim Q10, spirulina alga por, klorofill, lícium gyümölcs szárított őrlemény, fucoidan szárított őrlemény (barna alga kivonat) NADH, L-arginin

 

Hatóanyag napi adagban: 1 kapszula     2 kapszula    3 kapszula

 

- Kendermag:                       121,8 mg,        243,6 mg     365,4 mg

- Ganoderma Lucidum:          50 mg,           100 mg        150 mg

- L-karnitin:                            70mg,             140 mg        210 mg

- L-arginin:                              3,2mg,               6,4 mg         9,6 mg

- Koenzim Q10:                      5 mg,               10 mg           15 mg

- NADH:                                10mg,                20 mg           30 mg

- Flavin77 bioflavonoidok:   283mg

 

Javasolt felhasználás:

Napi 1 db A kapszula, napi 1 db B kapszula, valamint igény szerint napi 2-3X1 kapszula is fogyasztható

 

Késleltetett felszívódású kapszula / DR kapszula:

A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. A késleltetett felszívódású kapszulában a hatóanyagok, 45 perccel a bevétel után, a gyomor savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusban fejti ki a hatását.

 

- Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen.

- Növényi alapú, vegetáriánus kapszula.

- Továbbfejlesztett stabilizált nedvesség érzékenység.

- Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres