Flavin7 termékek header

Törzsvásárlói kedvezmények

Törzsvásárlói kedvezmények

Cégünk több visszatérítési formával jutalmaz annak megfelelően, hogy valaki törzsvásárló, vagy teljes értékű hálózati tag.

Törzsvásárlói regisztráció Vásárolt érték összesen Jutalma
- az értékhatárok több hónap alatt is teljesíthetők
- a vásárlások 50%-os bónuszpont értékkel lesznek elszámolva
- a 30e Ft átlépése után a törzsvásárló teljes jogú hálózati taggá válik
0 - 15e Ft Hatjegyű azonosító
15e Ft átlépésekor + 1db termékajándék
30e Ft átlépésekor + 1db tetrmékajándék

 

 

Üzleti regisztráció
Vásárolt érték a regisztráció hónapjában
Jutalma
- az értékhatárok a regisztráció hónapjában teljesítendők és a jutalmak csak abban a hónapban kerülnek elszámolásra
- azok a szponzorok jogosultak a kiemelt juttatásra akik leglább 10BP saját vásárlást teljesítenek az adott hónapban
- az üzleti regisztráció rendelései 0 bónuszpont értékkel lesznek elszámolva a regisztráció hónapjában, az azt követő hónapban az üzleti regisztráció automatikusan teljes jogú hálózati taggá válik
-Start Bónusz jutalék maximum 500e Ft vásárlás után keletkezik.
30e Ft feletti vásárlás esetén
15% saját
15% szponzor 1.
10% szponzor 2.
70e Ft feletti vásárlás esetén
20% saját
20% szponzor 1.
10% szponzor 2.
120e Ft vásárlás esetén
25% saját
20% szponzor 1.
10% szponzor 2.

 

Teljes jogú hálózati tag
- a teljes jogő hálózati tagok vásárlásai teljes bónuszpont értékkel kerülnek elszámolásra
- árengedmény azoknak a vásárlása után jár, akik egy adott elszámolási hónapban legalább 20 Ft értékben vásároltak, teljes jogú hálózati tagok és nem új belépők. A 10% saját vásárlás után járó árengedmény maximum 500e Ft érték után keletkezik. Egy adott szponzor maximum 50e Ft-ot kaphat az els vonalától összesen egy adott elszámolási hónapon belül.
- minden 2013.02.28. 14:00 óra előtt regisztrált vásárló automatikusan teljes jogú hálózati taggá válik.
Árengedmény
10% Saját
2% Szponzor 1. szint
Jutalék
27% Teljesítmény bónusz jutalék
5% VIP jutalék
4% + 1% Vezetői jutalék

 

Juttatások törzsvásárlók számára:
Az új törzsvásárlók vásárlásaik összegét cégünk göngyölíti egészen addig, amíg el nem érik a 30.000 Ft-ot amikor is teljes jogú hálózati taggá válnak. Amikor ezen göngyölítés során vagy egyszeri vásárlással eléri a 15.000 Ft összes vásárlási értéket, 2000 Ft értékű ajándékot kap. Amikor a 30.000 Ft-ot eléri 4000 Ft értékű termékajdékot kap.
A törzsvásárlók vásárlása után a termékek bónuszpont értékének 50%-át írjuk jóvá a 30.000 Ft-os értékhatár elérésének hónapjában. Az ezt követő hónaptól fogva már a teljes jogú hálózati tagokra vonatkozó juttatások illetik meg (árengedmény, teljesítmény bónusz, vip és vezetői bónusz jutalék)

Juttatások teljes jogú hálózati tagok részére:
1. Start bónusz jutalék: A Start bónusz jutalékot azoknak a jelenlegi és leendő munkatársainknak ajánljuk, akik vállalják, hogy jutalék visszatérítési rendszerünket és termékeink új, üzleti regisztrálókkal ismertetik meg. Ezért a közös munkáért kiemlekedően magas jutalék illeti meg őket.

A Start bónusz jutalékot 3 módon lehet igénybe venni. Három különböző vásárlási összeggel regisztrálhatjuk magunkat az üzleti rendszerbe. Ez a három összeg 30.000,70.000 és 120.000 Ft. A Start bónusz visszafizetések ennek függvényében módosulnak. 30.000 Ft esetén a hónap végén az újonnan regisztrált tagot megilleti a vásárolt összeg 15%-a, az ő szponzorát ugyancsak az összeg 15%-a, majd az ő szponzorát pedig az összeg 10%-a. A fenti táblázatból kiderül, hogy ezek a juttatások az üzleti regisztráció vásrlási összege szerint módosulnak.
Amennyiben az üzleti regisztráció 70.000 Ft-os vásárlással történik 20% illeti meg a regisztrálót, majd 20% a szponzorát és 10% az ő szponzorát.
A legmagasabb regisztráció küszöb a 120.000 Ft-os vásárlás. Természetesen ebben az esetben a legmagasabb a visszafizetési juttatás is, a következő képpen: Az új regisztrálónak 25% , a szponzorának 20% és az őt szponzorálónak 10%.
A szponzorokat csak abban az esetben illeti meg a Start bónusz jutalék, ha az adott elszámolási hónapban a 100BP saját vásárlásból fakadó bónuszpontot (mint a jutalékra való jogosultság feltételét) teljesítik. Fontos tudni, hogy a Start bónusz jutalék az új regisztrálók és az őket a rendszerünkkel megismertetőek gyors magas javadalmazása céljából készült, ezér ezen új regisztrálóknak a belépésük első hónapjában bónuszpontot nem írunk jóvá.
A regisztrációt követő hónaptól fogva már a teljes jogú hálózati tagokra vonatkozó juttatások illetik meg (árengedmény, teljesítmény bónusz, vip és vezetői bónusz jutalék)

2. Levásárolható árengedmény: Levásárolható árengdmény azoknak a vásárlása után jár, akik egy adott elszámolási hónapban legalább 20.000 Ft értékben vásároltak, teljes jogú hálózati tagok és nem új belépők. A levásárolható árengedmény mértéke saját vásárlás után 10%, a közvetlenül a szponzoráltak vásárlásai után 2%. A 10% saját vásárlás után járó árengedmény maximum 500.000 Ft érték után keletkezik. Egy adott szponzor maximum 50.000 Ft-ot kaphat az első vonalától összesen egy adott elszámolási hónapon belül.

Jutalékra való jososultság feltétele a 100 bónuszpont saját vásárlás teljesítése az adott elszámolási hónapban.
Ez alól csak a StartBónusz jutalék új regisztrálója kivétel.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres