Flavin7 termékek header

Törzsvásárlói regisztrációs csomag: minimum 1 doboz Flavin77 Cyclo Cyto ital 7x100 ml

Cikkszám:

Fogyasztói ár: 125190 Ft
You Save: (9%)
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Daganatos betegségben szenvedők számára, illetve az orvosi terápiákat kiegészítő készítmény!

Daganatos betegségben szenvedők számára, illetve az orvosi terápiákat kiegészítő készítmény!

Termékismertető:Növényi bioflavonoidokat és telítetlen zsírsavakat tartalmazó összetétel, stevia édesítőszerrel. 

Néhány kiemelt összetevő:  Flavin77 Bioflavonoid complex, DH-QUERCETIN, LUTEOLIN, RUTIN, RESVERATROL, HESPERIDIN, QUERCETIN, EGCG, CD-polidextrin

Összetevők:
Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány, lucernacsíra szárítmány, EGCG, Apigenin, Sylimarin, valamint Resveratrol.Gyümölcsök:alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.

Virágok: akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice.

Magvak: angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.

Gyógyfüvek: apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.

Fűszerek: bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander, oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea.

Gyökerek: cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.

Levelek: borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.

Flavonoidok/ polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-, növény-, gyógynövény kivonata.

A leggazdagabb hatóanyag összetétel, többek közt: 77 fajta, jelentős polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógynövények, fűszerek stb. őrleménye.A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között.Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.

Flavin77 termékek, olyan különleges magas minőségű készítmények, amelyek tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe.Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni.Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük.Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni.

Flavin77 Cyclo Cyto növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt hatóanyagtartalommal, megnövelt felszívódási képességgel.A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére.A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat.  Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.)A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.- Ionofór hatás: hatóanyagok a sejten belül is.- Hatékony felszívódás a ciklodextrin által.- (Fogyasztása: 2-3 percig a nyelv alatt tartva)- Kategóriateremtő innováció ionofor bioflavonoidokkal 

Ionofor hatás: Az Ionoforce technológia használatával könnyebben tudnak a daganatellenes hatóanyagok bejutni a sejtekbe, így hatékonyabban tudják a daganatos sejtek osztódását megakadályozni.

Hatékony felszívódás: A ciklodextrinek kémiai tulajdonságaik révén képesek a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek.Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.

Polifenol/flavonoid tartalom: 12 000 mg/100 g

Felhasználási javaslat: 10 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 30 ml/nap, nyelv alatt tartva 2-3 percig!Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: felbontás nélkül szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!Kérjük, az üvegbe ne igyon bele, mert esetleg erjedési folyamatokat indíthat el!Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

FIGYELEM!

A termék hosszabbtávú fogyasztása javasolt, ezért ajánljuk a Regisztrációs START csomagot, amellyel kedvezményesebb áron jut a termékhez, illetve Ajándék termékeket is kap!

Miért éri meg a Regiszrációs START csomagot választani?- a havi rendszerességű csomagokban AJÁNDÉK termékeket is küld a gyártó cég!- már az első csomagot is kedvezményes (Törzsvásárlói) áron kapja meg!- a Törzsvásárlói árak a webáruházban feltüntetett árakhoz képest MINDEN termékre kb. 10% kedvezményt biztosítanak!- minden hónapban un. Utólagosan levásárolható kedvezményben részesül, így még kedvezőbb áron kapja meg a csomagokat- a továbbiakban a webáruházban található MINDEN termék kedvezőbb áron rendelhető

Regisztárciós csomag tartalma és feltételei:(Az első csomag már a rendelés után 1 munkanappal átvehető!)Nincs kikötés, a havi minimum 1 doboz a lemondásig lesz kiszállítva, az alábbi áron (több doboz is rendelhető egyszerre!):

  1. hónap:

Rendelés: minimum 1 doboz Flavin77 Cyclo Cyto ital, 7x100 ml 

Amennyiben már nem kéri tovább a csomag kiszállítását, kérjük, jelezze nekünk, mert csak ebben az esetben tudjuk az automatikus kiszállítást törölni!

Minden dobozban Ajándék kártya található! Az Ajándéktermék a rajta található kódszám alapján a következő havi rendelésnél lesz a csomagban kiszállítva!
Továbbá kérjük, hogy minden hónapban a csomagban található kártyán lévő kódszámot küldje el nekünk, mert csak a kódszám alapján tudjuk a következő csomagban az Ajándékterméket elküldeni!

A Fogyasztói ár: 137 800 Ft helyett, Törzsvásárlói ár: 125 190 Ft.

  1. hónaptól a lemondásig:

Automatikus csomag kiszállítás: minimum 1 doboz Flavin77 Cyclo Cyto ital, 7x100 ml

Törzsvásárlói ár: 125 190 Ft

Árengedmény (az előző havi rendelés alapján): (125 190 Ft, -10%) - 12 520 Ft

Fizetendő: 112 670 Ft

Plusz Ajándék : 1 doboz Flavin7 Cell Energy Complex, 2x30 db-os kapszula: 32890 Ft értékben.

(Csak abban az esetben, ha az előző hónapban megkapott dobozban lévő kódszámot megadja! Kérjük, minden hónapban küldje el a kódszámot, hogy a következő hónapban is megkapja az Ajándék terméket!)

Megjegyzés: 
A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk! A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Webáruházunk nem foglalkozik, foglalkozhat gyógyítással, probléma megoldással! Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres