Flavin7 termékek header

Flavin U-vitamin 100 db

Cikkszám: 2114

Fogyasztói ár: 8700 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

U-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal. U-vitamin az emésztőrendszer vitaminja! Táplálkozási szempontból a gyomor-bél traktust tartják az egyik legfontosabb szervnek a szervezetben. Az egészséges emésztőrendszer a leg

U-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

U-vitamin az emésztőrendszer vitaminja!

 

Táplálkozási szempontból a gyomor-bél traktust tartják az egyik legfontosabb szervnek a szervezetben.

Az egészséges emésztőrendszer a legfontosabb az optimális egészség eléréséhez, a rossz emésztés több, látszólag független problémát okozhat. Az egészséges táplálkozás és a gyomor egészsége ezért szorosan összefügg.

 

1949-ben Dr. Garnett Cheney publikálta az U-vitaminnak a fekélyellenes hatását, és azt állította, hogy védőhatást fejt ki a gyomor- és bélnyálkahártyán és a májban. A fekély (angolul ulcer) szó után kapta az  S-methylmethionine az U-vitamin nevet.

 

U-vitamin a zöldségekben, például a nyers káposztában, főleg a kelkáposztában, paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, zellerben található nagyobb mennyiségben. Kb. 3-5 kg savanyú káposzta tartalmaz kb. 300mg U-vitamint

Összetevők: U-vitamin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány); zselatin kapszulában.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

U-vitamin: 300 mg
Össz polifenol: 6,68 mg. Ebből
- flavonoid: 4,68 mg
- rezveratrol: 0,003 mg

Felhasználási javaslat: 1 kapszula naponta, igény szerint max. 2 kapszula naponta.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres