Flavin7 termékek header

Kendermagdi rostos 200g

Cikkszám: 375

Fogyasztói ár: 3200 Ft
Fogyasztói ár:
7,7 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

7 bónuszpont Rákmegelozo , továbbá késlelteti az öregedési folyamatokat, erosíti a látást, ajánlott vashiányos állapotokban, savtúltengésre, de gyulladáscsökkento hatással is rendelkezik. Szabályozza a vércukorszintet, a zsíranyagcserét,erosíti az erek

Kendermagdi rostos
A termék 200g 40g-os ill. csokis kiszerelésben is kapható. Az emberi testben 25 féle aminosav található, ezek közül 20 fehérjeépítő. A szervezet fehérjéinek és egyéb nitrogéntartalmú alkotórészeinek felépítéséhez és ezek újraképzéséhez szükséges aminosavakat, a táplálék fehérjéi adják. A fehérjeszükséglet aminosav szükségletet jelent. Az emberi szervezetben 14-16% a fehérje-, és hozzávetőlegesen 0,1% a szabad aminosavtartalom.
Az aminosav pozitív hatásai: csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet, segít megelőzni a szív és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást. Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt. Erősíti az immunrendszert. Agyműködés serkentő. Rendszeres fogyasztásuk alapvetően építi a szervezetünket.
A kendermag rostjainak hatása: rákmegelőző , továbbá késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, ajánlott vashiányos állapotokban, savtúltengésre, de gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Szabályozza a vércukorszintet, a zsíranyagcserét, erősíti az erek falát, a tüdő kötőszöveti rendszerét, az emésztőrendszert, emellett segít a fogszuvasodás megelozésében és a fogzománc megvédésében. Ezeket a tulajdonságait kiegészíti, hogy védi a kollagénanyagcserét, és serkenti az immunrendszert. Rostban gazdag élelmi anyagok nélkülözhetetlenek a tápcsatorna egészséges muködéséhez, a fel nem szívódó elemek képezik ugyanis azt a ballasztanyagot, amely a beleket kitöltve lehetové teszi a béltartalom folyamatos továbbítását.
Rostdús táplálékaink emellett életfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaznak.
A rostos élelmiszerek alapvető D-vitaminforrásunkat jelentik, többségükben található A- és E-vitamin, sot életfontosságú nyomelemek is.
Ezek az életfontosságú nyomelemek gátolják a rosszindulatú folyamatokat, és segítik azok megelozését. Összetételénél fogva a vérkeringési zavarokat is csökkenti, és gátolja az öregedést.
Életfontosságú anyagai az A- és E-vitamin, a szelén, de jelentos a kalcium, magnézium, vas, cink, mangán, réz és krómtartalma, sot az összes B-vitamin mellett folsav is található benne.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres