Flavin7 termékek header

pH 11,5 Corall 50ml

Cikkszám: 674

Fogyasztói ár: 2000 Ft
Fogyasztói ár:
4 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Corall a helyes pH fenntartásához! Az ásványi anyagok közül a kalcium a legjobb bázikus anyag. Testünk kalcium raktárának 99%-a a csontrendszerben illetve a fogakban a maradék a sejtekben és a sejtek közötti állományban található.


Corall a helyes pH fenntartásához!
Az ásványi anyagok közül a kalcium a legjobb bázikus anyag.
Testünk kalcium raktárának 99%-a a csontrendszerben illetve a fogakban a maradék a sejtekben és a sejtek közötti állományban található. Amikor a szervezet kezd elsavasodni, többek között kalciummal próbálja a folyamatot ellensúlyozni. Ha nem viszünk be megfelelő mennyiségű kalciumot akkor a hiányt pótlni akarja a szervezet, ezért saját tárolókból, a csontoktól vonja el a lúgosítás folyamatához szükséges mennyiséget. Ez azonban akár csontritkuláshoz is vezethet. A Sango korallszirt japán Okinawa és Tokunoshima szigetek előtt elterülő ősi korallszirt, mely összetételét tekintve egyedülálló. Kémiai szerkezetét megvizsgálva hasonlít az emberi csontvázéhoz.
Jótékony hatása nem csak a kalciumhiányos állapotokban tapasztalható, hanem az anyagcserét is kedvező irányban befolyásolja. Az okinawaiak legendásan hosszú élete és páratlan egészsége évszázadok óta ismert. A szigeteket elérő spanyolok - látva az őslakosok életerejét - tonnaszámra hozták hajóikon Európába a korallport a 16. században. Az orvosok a betegeknek receptre írták fel. Corall kalcium: - kalciummal látja el a szervezetet - hozzájárul a csonttömeg megtartásához - a korral járó csontleépülés kialakulásának lassításához - szervezet egészséges sav-bázis egyensúlyának fenntartásához
A normál pH fenntartása rendkívül fontos.
A tenger vízének, ahol az élet kezdetének elején a sejtek kolóniába verődtek a pH-ja 8,0-8,5. A ""pH 11,5 Corall"" megemeli a sejteken kívül lévő folyadék pH-ját, ez lúgos környezetet teremt.
A lúgos környezet segít a szövetsérülések, a korai öregedés és a szervi megbetegedések elkerülésében.
A vér pH értéke egészséges állapotban 7.4. (0 savas, 7 semleges, 14 lúgos pH-t jelent); A 7.2 alatti pH életveszélyes lehet! A szervezetünkben található néhány enzimnek (pl. a karbonan-hidráz) optimális működéséhez lúgos kémhatásra van szükség. Ennek hiányában a vér nagyon savassá válna, és képtelen lenne az oxigén szállítására. A ""pH 11,5 Corall"" a legtermészetesebb módon képes a szervezet helyes sav-bázis egyensúlyát megőrizni illetve helyreállítani.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres