Flavin7 termékek header

Repotent kapszula 100db

Cikkszám: 2006

Fogyasztói ár: 12600 Ft
Fogyasztói ár:
30 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

A készítmény alkalmazása javasolt a stresszes életvitel, a helytelen életmód és a hiányos táplálékbevitel, a fokozott oxidatív stressz, a fizikai teljesítmény csökkenése, a hormonháztartás elégtelen működése, az idősödéssel előre haladó és ezekkel összefü

A készítmény alkalmazása javasolt a stresszes életvitel, a helytelen életmód és a hiányos táplálékbevitel, a fokozott oxidatív stressz, a fizikai teljesítmény csökkenése, a hormonháztartás elégtelen működése, az idősödéssel előre haladó és ezekkel összefüggő prosztata működési zavarainak csökkentésére, potencia és merevedési problémák enyhítésére illetve a szexuális fizikai teljesítőképesség növelésére. 

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!


Repotent
A potencia szó lehetőséget, képességet, erőt jelent.
Úgy a női, mint a férfi libidót a korosodással a lelki behatások, főként az indulatok erősen és negatívan befolyásolják. Sokan tehát fizikailag még potensek lennének, ám pszichés okokból mégis feladják a nemi életet. A potencia szó a nemzési képességet is magába foglalja, amely egészséges egyéneknél ifjú korban legnagyobb, majd fokozatosan csökken, tehát a merevedési zavar valószínűsége egyenes arányban növekszik az életkorral. A probléma a 40-49 évesek harmadát, az 50-59 évesek felét, még a 60 év felettiek 78%-át érinti. 

A legtöbb férfi, aki elégtelennek érzi szexuális teljesítményét, mélyen magába zárja a problémát, mintha ez a baj csak őt sújtaná. Pedig a merevedési zavar ma már akár népbetegségnek is mondható. Sokan nem is gondolnák, hogy a köztük élő, dolgozó, az utcán velük szembe sétáló 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35%-ának potenciazavarai vannak. Az esetek kb. felénél figyelhető meg a szervezet belső irányításáért felelős (vegetatív) beidegzési egyensúly felbomlása. A felnőtt férfiak 47%-a küzd különbözó szexuális problémákkal, s mindez a többségük életminőségére is rányomja a bélyegét. Mégis, mindössze 9% kér orvostól, pszichológustól vagy a partnerétől segítséget. Legáltalánosabb probléma a merevedési zavar, amely a magyar férfiak 1O%-át, mintegy négyszázezer embert érint komolyabban. 

A merevedési zavar hátterében gyakran egyéb tüneteket eddig nem okozó betegségek is állhatnak. Éppen ezért nemcsak táplálkozásunkra, életmódunkra, szexuális életünkre, egészségi állapotunkra érdemes odafigyelni. Jellemző kísérőbetegségek a cukorbetegség, szívbaj, magas vérnyomás és a magas koleszterinszint.

 

Tápérték és aktív összetevők
Energiatartalom 7,55 KJ (1,8 Kcal) 315KJ (75Kcal)
Szénhidrátok (g) 0,004 0,17
Cukor (g) 0,003 0,14
Zsír (g) 0,024 1
Telítetlen zsírsav (g) 0,024 1
Rost (g) 0,03 1,3
L-arginin (g) 1000mg 41,7
Tribulus terrestris levél 300mg 12,5
Kínai hernyógomba 300mg 12,5
Eurycoma longifolia extraxt (maláj ginzeng) 200mg 8,3
Lepidium Meyenii extract (Maca por) 100mg 4,2
Gingko biloba 100mg 4,2
Fehérje (g) 1 41,67
Nátrium (g) 0 0
Felhasználási javaslat: 4 kapszula / nap. Bő vízzel lenyelve.
A készítmény javasolt min. 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.

Kutatási eredmények:
Central Laboratories, Kobayashi Pharmaceutical Co., Ltd.,4-4-10 Doshomachi, 
Chuo-ku, Osaka, Japán. 
A kettős vak, párhuzamos csoportos vizsgálatot végeztek Japánban enyhe vagy közepesen súlyos merevedési zavarral küzdő páciensek esetén. A vizsgálat célja az L-arginin hatékonysága volt e területen. Nyolc héttel a kiegészítő fogyasztásának megkezdése után jelentős javulás volt megfigyelhető a "merevedés keménysége' és 
a "nemi közösüléssel való elégedettség 'terén, valamint enyhe növekedést mutatott a nyál tesztoszteron szintje, mellékhatások nélkül.

 

Fontos figyelmeztetés: a készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!

-A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!

-A javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!

-Gyermek elől gondosan elzárandó!

-Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztása mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és kiegyensúlyozott életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.

 

Tárolás: szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres