Flavin7 termékek header

Myco Crystal Kínai hernyógomba kapszula 250db

Cikkszám: 1952

Fogyasztói ár: 23700 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

A Hernyógombát(Cordiceps sinensis) több mint ezer éve alkalmazzák Kínában és az egyik leghatásosabb „gyógynövénynek” tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. Elsősorban Nepál és Tibet hegyvidékeiben honos.

A Hernyógombát(Cordiceps sinensis) több mint ezer éve alkalmazzák Kínában és az egyik leghatásosabb „gyógynövénynek” tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására. Elsősorban Nepál és Tibet hegyvidékeiben honos.

 

Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban  megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. A sportolók-természetesen a kemény edzés mellett-rendszeresen fogyasztották az edző által előírt hernyógombát.Miután ez napvilágra került, teljesítménynövelő hatása legendássá vált és az elit atléták között a legkeresettebb táplálék-kiegészítők közé került.

 

a kínai hernyógomba hatásai:

 

-segíti a vese méregtelenítő folyamatait

 

-serkenti a máj működését és elősegíti a máj lebontási folyamatait

 

-csökkenti a fájdalomérzetet, energizál, javítja a szervezet oxigén felhasználását (egyes kutatók úgy vélik,hogy a gomba magashegyvidéki környezetben kialakult túlélési képességeinek köszönhető a vér oxigénellátását javító hatása)

 

-immunmoduláns hatású (fokozza a természetes ölősejtek tevékenységét és a fagocitózist, növeli a makrofágok számát és a T-sejtek működését)

 

-egyes esetekben lassíthatja vagy megállíthatja a tumorok képződésének folyamatát (pl. emlő és tüdőrákos betegeknél),helyreállíthatja a daganatos betegek immunvédekezését és növelheti a betegek túlélési esélyét.

 

-afrodiziákumként szolgál mindkét nem számára, mérsékli a szexuális diszfunkciót és fokozza a szexuális teljesítőképességet.

 

-a kórosan magas vérzsírszintet, koleszterin-és triglicerid szintet csökkenti, illetve egyéb tulajdonságai miatt is kedvezően hatnak a szívre 8pl. gátolja a koleszterin verőérben való lerakódását, tágítja az ereket, gátolja a vérlemezkék összecsapzódását)

 

-oldja a hörgők görcseit, segíti a letapadt kóros nyák kiürítését, könnyíti a légzést

 

-gátolja egyes baktériumok és gombák szaporodását, fejlődését

 

-antioxidáns hatású

 

A kínai hernyógomba a szó szigorú értelmezése alapján nem nevezhető gyógynövénynek.Érdekessége abban rejlik,hogy valójában két különböző élőlényből áll.A gomba miután elszórja a spóráit, a föld alatt élő denevérlepke hernyója ezt elfogyasztja. Ezt követően a gomba micéliuma átszövi a gazdatestet és élősködőként a hernyó testében lévő tápanyagokat felhasználva építi fel saját szervezetét. Majd a folyamat kezdődik elölről. A kutatók feltételezik, hogy ez a faji kettősség eredményeként lehetséges, hogy számos pozitív élettani hatást mutat a Cordyceps sinensis fogyasztása.

 

Amit már a Kínai orvosok is tudtak róla, hogy igen jótékonyan hat a tüdő és a szív munkájára, továbbá szabályozza az immunrendszert, növeli a szexuális képességet és fokozza a termékenységet.

 

Ha az évezredek óta alkalmazott hatásterületi listát megnézzük, nem csodálkozhatunk rajta, hogy csodagombaként tartották számon.Olyannyira,hogy az ősi Kínában ha valaki talált egyet, kötelessége volt beszolgáltatni a császári udvarnak gyógyítás céljából.

 

Felhasználási javaslat: napi 2-3x1 kapszula.

Bő folyadékkal bevenni!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres