Flavin7 termékek header

Head Relax

Cikkszám: 556

Ár: 3970 Ft
Ár / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_
10,4 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

A Crystal Head Relax hatásai: - Stressz- és depressziócsökkentés - Jó közérzet - Fájdalomcsillapítás - Pihentetőbb alvás - Élénkíti a vérkeringést - Nyugtatja a fejbőrt - Csökkenti a hajhullást

A HATÁS rendkívüli, az ÉLMÉNY és az ÉRZÉS egyedülálló és feledhetetlen!
A Crystal Head Relax hatásai:
- Stressz- és depressziócsökkentés
- Jó közérzet
- Fájdalomcsillapítás
- Pihentetőbb alvás
- Élénkíti a vérkeringést
- Nyugtatja a fejbőrt
- Csökkenti a hajhullást
Előnyei:
- Használata nagyon egyszerű
- A kezeléseknek nincs időbeli korlátja
- Mindig kéznél van
- Rendszeresen igénybe vehető.
Kell egy odaadó partner! A többezer éves tudás!
Az akupunktúra több ezer éves kínai gyógymód, olyan szabályozott kezelési módszer, mellyel sok funkcionális, vegetatív, idegi és fájdalommal kapcsolatos zavar kezelhető.
A test akupunktúrás pontjainak ingerlésével megszüntethetők a szervezetben lévő működési elváltozások.
Az akupunktúrás pontok meghatározott szervekkel állnak funkcionális kapcsolatban.
A fejmasszázs az egyik legkedveltebb természetes gyógymódok közé tartozik.
Lassú, finom mozdulatai megnyugtatják testünket és lelkünket, művészete utat nyit az egészség és a gyógyulás felé. Segít abban, hogy megpihenjünk és feltöltődjünk energiával, serkenti a vérkeringés, enyhíti a fejfájást, a szem fáradságát és a feszültséget, pozitív hatással van a hajhagymák egészséges működésére is.
Hatása szinte azonnal érzékelhető, fokozza a koncentrációt, javul a figyelem, ellazítja az idegeket. Együttműködik a keringési rendszerrel, segítik az oxigénszegény vér visszaáramlását a szívbe és meggyorsítják az oxigén dús vér eljutását a nyak, a váll és a fej felszíni és mélyen fekvő szöveteihez.
A megélénkülő artériás keringés lehetővé teszi, hogy több oxigén és tápanyag érkezzen a sejtekhez, ami elősegíti a sejtek növekedését, osztódását, megújulását, a szervezet zavartalan működését és a gyógyulást.
A vénás vér gyorsabb áramlásával hamarabb távozik a széndioxid és az anyagcsere bomlástermékei. Általános lazító hatása hozzájárul az állandósult magas vérnyomás csökkentéséhez.
A Crystal Head Relax egy rendkívül hatásos terápiás eszköz, amelynek segítségével a fej bőrének minden pontját könnyedén masszírozhatjuk. Az eredeti találmány különböző formáit már közel ezer éve használják az ősi ausztrál aboriginal törzsben, mint hatékony masszázs eszközt.
Ennek a kipróbált nagy múlttal rendelkező eszköznek a XXI. századi változata a Crystal Head Relax. Ezzel az egyszerű eszközzel önállóan végezhetjük el a kezeléseket saját otthonunkban, akár naponta több alkalommal is. Tehát amennyiben érezzük, hogy a testünkben lévő energiák egyensúlya megbillen, pár perces kezelésekkel , a megfelelő pontok masszírozásával , enyhíthetjük, vagy akár teljesen meg is szüntethetjük a jelentkező tüneteket, így nem terheljük szervezetünket a gyógyszerek által bevitt szintetikus anyagokkal.
Használati utasítás
Az eszközt enyhén hátrafelé döntve finoman húzzuk rá a fejre, amíg a húrok még nem feszülnek. Ismételjük meg a műveletet, amennyiszer még jólesik. 5-10 perc finom-masszázs naponta az összes felsorolt domináns hatást kiváltja.
Ha egy segítő masszíroz minket az eszközzel, s mi közben ellazulhatunk, az fokozza a hatást.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres