Flavin7 termékek header

Crystal Rheumato Omega-3 Essence 2x300ml

Cikkszám: 2521

Fogyasztói ár: 29600 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Optimalizálja az ízületi folyadék viszkozitását, az ízületek tápanyagellátását és gátolják a krónikus gyulladások kialakulását ezzel segíthetik az ízületek regenerációját, újraképződését.

Főbb hatóanyagai:

Hidrolizált kollagén 3660 mg
A kollagén hosszú, rugalmas szálakat alkotó fehérje, melynek a szakítószilárdsága az acéléval vetekszik. Nem csak a porcok, de csontjaink rugalmasságáért is felelős.

Metil-szulfonil-metán 83 mg
A szerves kénnek is nevezett metil-szulfonil-metán, ami az egész szervezetükben nagy mennyiségben megtalálható, és megakadályozza a méreganyagok felhalmozódását, ezáltal csökkenti a gyulladásokat, segíti sejtanyagcserét így az ízületek és izmok regenerálódását.

Glükózamin-szulfát 83 mg
A porcok egyik fő alkotóeleme a Glukozamin-szulfát, ami nem csak a porcok regenerálódását segíti, de gátolja a porcokat bontó enzimek működését.

Kondroitin-szulfát 83 mg
A Kondroitin-szulfát önmagában is javítja a porcok anyagcseréjét, de egészséges testmozgással kombinálva növelhetjük a hatását.

L-karnitin
Hialuronsav
A hialuronsav az ízületi folyadék viszkozitását javítja, ez által az ízületekben a súrlódást csökkenti, hozzájárul az ízületek mozgékonyságához, rugalmasságához.
A kollagén és a hialuronsav termelés a szervezetünkben a kor előrehaladtával csökken, érdemes külső forrásból pótolni. Elégséges pótlásuk nélkül nemcsak a porcok, de a kötőszövetek az izmok, a csontok és a bőr is hiányban szenved.
A kollagén és a hialuronsav fontos alkotóeleme bőrünknek is, ezen anyagok fogyasztása tehát nemcsak az ízületek egészségét fogja hozni, de a bőrünk megszépülését is.

Szilícium-dioxid
Vitaminok: C, D3, B5, B6, B7, B12
Omega-3 Essence oil
Erős gyulladáscsökkentő anyagok az omega-3 zsírsavak, melyekhez hidegvízi halfajok (lazac, tonhal, pisztráng) fogyasztásával juthatunk.
De növényi forrásokból is pótolhatjuk, például a lenmagolaj, repceolaj, vagy kendermagolaj fogyasztásával.
6x hatékonyság
Az Omega-3 essence oil felszívódása és hatékonysága hatszorosa az átlagos halolajakhoz képest, ugyanis ez az új innovatív halolaj-készítmény a legmodernebb AquaCelle lipid alapú technológiával készül.
Az ízületi fájdalmakat elsősorban gyulladások okozzák.
A fájdalom csillapítására egy rendkívül népszerű anyag a kurkuma, mely erős fájdalomcsillapító hatású, de leginkább tüneti kezelésre alkalmas, a problémát eredendően nem oldja meg. Kiegészítőként érdemes fogyasztani.

A mindennapos Omega-3 kiegészítéssel az ízületekben jelentkező gyulladásos folyamatok mérsékelhetőek, ennek eredményeként csökkenthető a reumaellenes gyógyszerek és nem szteroid gyulladáscsökkentők szükségessége.

hogy

Mit kell tudni az ízületi problémákról?
Az ízületek kopása igen gyakori betegség, amely a kor előrehaladtával jelentkezik, 60 év felett az emberek több mint felét érinti.
A kopás jelentkezhet a térdben, csípőben, csuklóban, könyökben vagy egyéb, jobban igénybe vett ízületekben.
Legelső jelei a mozgás során hallható ropogás, kattogás.
Ennél súlyosabb eset, amikor egy mozdulat során vannak részek, amikor megakad az ízület, a mozdulat nem teljesen „sima”.
Még rosszabb eset, ha mozgás után vagy már közben is fájdalmat tapasztalunk.
Fontos hogy a károsodott porcállomány fokozatosan regenerálódik és újraképződik, tehát nem egy gyógyíthatatlan betegségről van szó, a regeneráció viszont lassú folyamat, a megfelelő anyagok fogyasztásával 6-12 hónap is lehet.
Minél előrehaladottabb a probléma annál nehezebb megoldani, tehát érdemes a megelőzésre koncentrálni, különösen a túlsúlyosoknak, sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek.
A túlterhelt, vagy rendellenesen használt ízületek esetén az ízületi folyadék viszkozitása már nem elegendő, a porcok és a csontvégek érintkezhetnek egymással, súrlódni, kopni kezdenek. Az egészségesen terhelt ízületeknek ellenben aktívabb az anyagcseréje, sűrűbb a szerkezete.
A leghatékonyabb lépést a táplálkozásunk megreformálásával tehetjük. Kerüljük a túlzott húsfogyasztást, a túlzottan savas étrendet és olyan anyagokat kell fogyasztanunk, melyeknek porcvédő és regeneráló hatásuk van.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres