Flavin7 termékek header

Cansawin Diafix 100 kapszula

Cikkszám: 2441

Fogyasztói ár: 6200 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

A DiaFix készítményt elsősorban kettes típusú cukorbetegeknek ajánljuk. HASZNOS KENDER: JÓ ALAP AZ EGÉSZSÉGHEZ!

Főbb hatásterületek:

- II-es típusú cukorbetegség- megelőzés

Összetevők:Cannabis sativa örlemény, inulin, Ganoderma lucium (Pecsétviasz gomba), zöld kávé, rezveratrol, króm, zselatin kapszula.

Cannabis sativa (hasznos kender): - csökkenti a koleszterin szintet- magas aminosav tartalommal rendelkezik,- segíti a fogyást és az emésztést,- védi a gyomor nyálkahártyáját,- segíti a glükóz felszívódását,- magas vitamintartalommal rendelkezik.

Inulin: A készítményben lévő inulin egy összetett cukor, amely prebiotikus tulajdonságokkal rendelkező, emészthetetlen, vízben oldódó rostanyag, kedvezően befolyásolja a bél baktériumflóráját.

Ganoderma lucidum: A pecsétviaszgomba fokozza az inzulintermelést, javítja a szervezet inzulin-érzékenységét, valamint gátolja a máj cukorfelvételét, ezáltal csökkenti a vérbe kerülő cukor mennyiségét.

Zöld kávé:A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, hatékonyan csökkenti a vér-cukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

Rezveratrol:Az első befejezett humán klinikai vizsgálatot a Pécsi Tudományegyetemen végezték a rezveratrol vonatkozásában. Sikerült kimutatniuk, hogy 2-es tipusú cukorbetegségben a rezveratrol képes növelni a sejtek inzulinérzékenységét.

Króm:A króm olyan nyomelem, melyre többek között a normális szénhidrát-anyagcseréhez is szükségünk van. A króm javítja az inzulinválaszt, segít megfelelő szinten tartani a vércukor-szintet, hozzájárul az ideális testsúly eléréséhez is.

Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 3x2 kapszula/nap.Figyelmeztetés az egészségre vonatkozó állításokról:A Cansawin Diafix 100 db kapszula az egészség megőrzését támogató étrendkiegészítő. Nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát.A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkoznak. Nem értelmezhetők orvosi tanácsként. Nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére.Egészségügyi problémájával forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres