Flavin7 termékek header

Inulion kapszula 120db

Cikkszám: 69

Fogyasztói ár: 2700 Ft
Fogyasztói ár:
7,2 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

A benne található vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, esszenciális aminosavak segítik a fittség megorzését, rosttartalma megköti a mérgezo és káros anyagokat.


Az Inulion kapszula fő alkotórészét kitevő csicsóka őrlemény összetétele: - 15-20% szénhidrát - ez az összetett szénhidrát inulin formájában fordul elő, melynek alkotó eleme az egyszeru cukor, a fruktóz - 2% fehérje - 2,5% növényi rost - ásványi anyagok, főleg kálium, kalcium, magnézium, foszfor - nyomelemek - C- és B vitaminok, ß-karotin (A-vitamin) - esszenciális aminosavak
Mindezek mellett az Inulion kapszula flavonoidokat, természetes eredetű ionizált ásványi anyagokat is tartalmaz.
Kiknek ajánlható a szedése? SZINTE MINDENKINEK !
Egészségesek:
A benne található vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, esszenciális aminosavak segítik a fittség megőrzését, rosttartalma megköti a mérgező és káros anyagokat.
Sportolók: Vitaminok és az ásványi anyagok, valamint az inulin, ezzel együtt a fruktóz, és egy fontos anyag, a foszfor, együtt segítik az izomműködést, növelik az izomerőt, csökkentik az izmok fáradékonyságát, így növelve a teljesítőképességet is.
Idegesek, feszültek, pszichésen kimerültek: a rohanó, stresszel teli élet, a mozgáshiány, a minoség- és mennyiségbeli elégtelen táplálkozás az inzulin iránti érzékenység csökkenéséhez, ez pedig hiper-inzulinizmushoz vezet. Az állandósult kissé magasabb inzulinszint vércukor csökkenést okoz, mely ingerlékenységet, agresszivitást, idegrendszeri labilitást eredményezhet. A kapszula inulin és fruktóz tartalma miatt képes az inzulinrezisztenciát mérsékelni, így ez a fokozott inzulinszint csökkenésével, normalizálásával jár, így oldva a feszültséget.
Krónikus, elhúzódó betegségben szenvedők:
Flavin7, nyomelem, vitamin, ásványi anyag, és szénhidrátforrásként inulin, fruktóz tartalmának köszönhetően a sejtek anyagcseréje, regenerációja javul, a szervezet védekező ereje nő.
Hasi panaszokkal, szorulással küszködők: a kapszula gazdag rostokban, az inulinnak pedig jó a vízmegkötő képessége, amely a bélmuködést egyenletessé teszi, a székrekedést megszünteti.
Fogyni kívánók: nagy növényi rosttartama, valamint az inulin és a rostok jó vízmegköto képessége miatt, mint ballasztanyag teltségérzést okoz, mely az éhségérzetet csökkenti, a bélmuködést javítja.
Túlsúlyosak, elhízottak: az elhízás során lerakódott, szervek közötti zsírszövet anyagcseréje során nagymennyiségű szabad zsírsavak szabadulnak fel, amely inzulinrezisztenciához, hiper-inzulinizmushoz vezet, ami az elhízás mértékét fokozza. A kapszula inulin és fruktóz tartalma folytán a szabad zsírsavak mennyiségét csökkenti, ami az inzulin elválasztás, vagyis a hiper-inzulinizmus csökkenéséhez vezet, így fogyást eredményezhet.
Ajánlott adagolás: 2x2 illetve igény és szükség szerint 2x3 kapszula naponta.
Kiszerelés: 120db

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres