Flavin7 termékek header

Myco Crystal Bokrosgomba kapszula 250db

Cikkszám: 1948

Fogyasztói ár: 21500 Ft
Fogyasztói ár:

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

Főbb hatásterületek: - immunrendszer erősítése - csontritkulás - magas cukorszint - kemoterápia mellékhatásainak csökkentése

Főbb hatásterületek:

- immunrendszer erősítése

- csontritkulás

- magas cukorszint

- kemoterápia mellékhatásainak csökkentése

 

Összetevők: bokrosgomba (Grifola Frondosa) őrlemény, zselatin.

 

A Bokrosgomba (másik nevén Maitake) az egyik legtöbbet vizsgált gyógygomba. A Japán északi részén őshonos maitake igen régóta kedvelt étkezési és orvosi gomba egyaránt.

A japán orvosok régóta alkalmazzák mint adaptogén, ami azt jelenti, hogy segíti a szervezet saját ellenálló képességének magas szinten tartását.

A Grifola frondosa (Bokrosgomba) jelentősen hozzájárulhat a csontritkulás megelőzéséhez magas ergosterin tartalmának köszönhetően. Valószínűleg oszteoporózis (csonttömeg vesztés) elleni hatásához más, komplex természetes anyagok is hozzájárulhatnak. A Grifola frondosa egyik alternatívája lehet a vércukorszint csökkentést célzó kiegészítő terápiáknak vércukorszint csökkentő hatásának köszönhetően.

Rendkívül hatékonynak bizonyult emlő- és tüdődaganat kiegészítő terápiájában.

A maitake abban vált népszerűvé, hogy látványosan csökkentette a kemoterápia kellemetlen mellékhatásait. Egy 671 beteg részvételével végzett felmérés kimutatta, hogy a kemoterápia mellett szedett maitake gyógygomba képes csökkenteni a hajhullást, a fájdalmakat és a hányingert, éppen úgy, mint ahogy csökkentette a végső fázisban lévők fájdalmait is.

A maitake ráadásul hatékonyabbá tette magát a kemoterápiát is.

 

Felhasználási javaslat: napi 2-3x1 kapszula.

Bő folyadékkal bevenni!

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres