Flavin7 termékek header

Cickafarkfű kapszula 100 db

Cikkszám: 1765

Fogyasztói ár: 3300 Ft
Fogyasztói ár:
9 bónuszpont

local_shipping Szállítási idő: 2-3 munkanap

A benne lévő enzim gátolja a progeszteron lebontását, ezáltal emelkedhet a szervezet progeszteron szintje.Ez jó hatással lehet a hormonháztartás egyensúlyára.Amikor ugyanis ez a rendkívül fontos egyensúly valamiért felborul, a szervezet különféle tünetekk

Cickafarkfű

A benne lévő enzim gátolja a progeszteron lebontását, ezáltal emelkedhet a szervezet progeszteron szintje.Ez jó hatással lehet a hormonháztartás egyensúlyára.Amikor ugyanis ez a rendkívül fontos egyensúly valamiért felborul, a szervezet különféle tünetekkel jelzi, hogy baj van.

Emiatt alakulhatnak ki azok a bizonyos nőgyógyászati problémák, amelyekkel a nők igen nagy többsége megküzd minden korosztályban. Ezek a menstruációs görcsöktől vagy a ciklus rendszertelenségétől a krónikus nőgyógyászati betegségekig terjedhetnek.

Ezenkívül:

A cickafarkfű támogathatja a kiválasztó veseműködést.

Gyomorgörcs esetén nyugtató hatása lehet.

Nyugtató és kellemes hatást gyakorolhat a torokra, garatra és hangszalagokra


Lignanok

A lignanok a természetben előforduló legjelentősebb fitoösztrogének.A legfőbb növényi lignanoknak amellett, hogy vírus és baktérium ellenes hatásuk is van, kiemelkedő jelentőséggel fejtik ki pozitív tulajdonságaikat a bélrendszerben illetve bizonyos hormonfüggő daganatok esetében.

Segítségükkel a női mell egészsége fenntartható.

Segíthetnek az egészséges gyomor illetve emésztési rendszer megőrzésében.

Ösztrogén tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért előnyösek lehetnek a klimaxos szervezetre.

Kanadai kutatók meglepő eredményekről számoltak be a mellrák elleni küzdelemmel kapcsolatban.Felfigyeltek arra, hogy a lenmag segíthet a mellrák leküzdésében.

A mellrákban szenvedő nőknél lenmagot tartalmazó speciális sütemények rendszeres fogyasztásának hatására jelentős mértékben csökkent a tumor növekedése, sőt sok esetben a daganat zsugorodni kezdett. A kutatók szerint ezt a hatást korábban állatkísérletekben is sikerült kimutatni.

Belépés / regisztráció

Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres